Всіх жителів України попередили про нові зміни, які стосуються військового призову. Кабінет Міністрів України встановив нову чисельність українців, які підлягають призову на військову службу.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «ukranews»

Стало відомо, що Кабінет Міністрів України озвучив конкретне число людей, яких будуть набирати на військову службу. В осінньому призові в жовтні-грудні 2021 року буде призвано 13 тисяч 575 осіб на військову службу. Ця постанова була прийнята на засіданні Міністрів України.

Важливо відзначити, що завдяки цій новій постанові буде необхідно набрати на військову службу понад 13 тисяч українців. Зі столиці України буде призвано 544 людини, а з Київської області – 549 осіб. Решта людей припадає на інші області.

Заклик буде проводитися, як зазвичай, з жовтня по грудень місяць.

Важливо відзначити, що українська влада виділила кошти на фінансування цього заходу. Українські чиновники вирішили виділити частину державного бюджету на утримання Міністерства оборони, яке профінансує дану подію.

Потрібно підкреслити, що в березні Кабінет Міністрів України прийняв рішення, що на весняний призов буде призвано понад 14 тисяч осіб. У квітні-червні 2022 року призив буде здійснюватися так само, як і осінній, тільки призову підлягатиме на 1 тисячу осіб більше.

Крім цього, є інформація про те, що опалювальний сезон в цьому році повинен початися трохи пізніше звичайного. Це пов'язано з погодними умовами, які щорічно змінюються на території України.

Стало відомо, що в жовтні клімат дуже змінився. Відбулося зміщення днів, які зазвичай відповідають за опалювальний сезон. Цього року середньодобова температура, яка показуватиме +8 градусів, змістилася на тиждень вперед. А це означає те, що опалювальний сезон цього року також буде перенесено на тиждень.

Важливо повідомити, що опалення включається тоді, коли середньодобова температура становить +8 градусів або нижче протягом трьох днів.

Нагадаємо, що українців обрадували новими доплатами.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українських пенсіонерів чекають нові надбавки.

Також портал "Hyser" писав, що Німеччина обіцяє українцям високооплачувану роботу.