У мережі з'явилися нові матеріали, пов'язані з резонансним побиттям співробітників поліції в Чернігові

В Інтернеті з'явилися нові кадри з записів камер стеження, на яких був відображений конфлікт з побиттям співробітників Національної поліції у місті Чернігів. На свіжих кадрах видно момент, як старший чоловік накинувся на хлопця з кулаками. Передбачається, що це був загиблий 30-річний співробітник правоохоронних органів Артур Єрохін. Відеоролик опублікували у Facebook-спільноті "Police Control Ukraine".

На опублікованому ролику відображено, як компанія з трьох дівчат і одного хлопця в жовтій куртці сидять на сходах. У певний момент до компанії підійшов чоловік в сірому костюмі, який штовхнув хлопця в жовтій куртці і почав його бити.

Потім в кадрі з'являється ще один молодий чоловік, який разом з хлопцем в жовтій куртці відводять чоловіка за кадр, в той час як дівчата ховаються з місця події в протилежному напрямку.

Зазначається, що чоловік у сірому костюмі — загиблий співробітник поліції. Правда, все одно не відомо, чи сталося це до того, як людину побили в АТБ, або після. Зазначимо, що раніше мати одного зі студентів, які брали участь у конфлікті заявила, що поліцейський Артур Єрохін вдарив перший, а також стверджувала, що він був нетверезий.

Відзначається, що на ще одного поліцейського, вже безпосередньо в приміщенні супермаркету АТБ, напали біля Каса. Ні співробітники магазину, ні відвідувачі не наважилися надати допомогу потерпілому.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Канаді сталася аварія літака з плакатом з пропозицією руки і серця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі столиці відомий український актор потрапив в аварію.

Також "Hyser" писав, що у Києві місцеві жителі засікли маршрутки, які ходять по "вулицях-привидам".