У мережі показали дуже цікаве відео для автолюбителів. На відеофайлі можна побачити, як чоловіки зібралися і поїхали за покинутими радянськими автомобіль, щоб їх "оживити".

Відповідне відео розмістили на YouTube-каналі "Олег Соболєв"

Один чоловік вирішив показати своє дуже цікаве життя. Можна побачити, як він зі своїми друзями поїхав забирати старі і прогнилі "Запорожці", щоб їх знову завести і проїхатися.

Варто відзначити, що дуже багато автолюбителів підписано на канал Олега Соболєва. Вони активно спостерігають за його всіма відеороликами, щоб подивитися на різноманітні експерименти.

Потрібно підкреслити, що Відео з "запорожцями" виявилося досить цікавим. Люди, які беруть у ньому участь, – справжні майстри своєї справи.

Численна аудиторія, яка подивилася даний Відеоролик, не забула про себе нагадати і почала залишати відгуки під публікацією Олега.

"Зверху зліва Варіатор під котушкою запалювання. Перемкнуть викруткою. і дати-запуск! (часто спіраль згорала). Система як і на М -412 / 408 москвичі", " удачі, Олег) Волга у Сани-бомба))", " Давайте хлопці, я в вас вірю!!! Буде весело"," красені так тримати, молодці"," Ура, я чекав"," як ніби там побував отмосфера у вас супер", " придатний контент під'їхав. Пора чайник гріти!))) ", "ми брали Запорожець який 30 років простояв в гаражі я тепер всім кажу потрібно ставити тільки новий акебе інакше якщо акебе Старий то Запорожець може не завестися навіть і з штовхача", "ти не отруївся, ти переїв їх", "Круто", "Мужик красива живе", "заводять хе. за щоку, а мотор запускають! Сенс крутити стартером півгодини? Подивіться поплавкову камеру, виставите запалювання, свічки прожарити.... Як говоритися не знаєш броду, не суйся в воду!",- залишають відгуки користувачі Мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що в Україні почали продавати нові китайські електрокари.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали занедбані старі Порше 928.

Також портал "Hyser" писав, що священик розповів, як правильно вішати іконки в автомобілі.