ПриватБанк розчарував своїх клієнтів новим правилом щодо перекладів.

"ПриватБанк" ввів нові правила, що стосуються грошових переказів. Тепер клієнти, які часто відправляють або отримують кошти, будуть обмежені в кількості таких операцій. Варто сказати, що таке правило буквально шокувало всіх. Деякі користувачі Мережі висловили думку, що таким чином, цілком ймовірно, держава хоче створити всі умови для того, щоб банк став банкрутом.

Тому що після такої заяви багато хто заявив про те, що вони більше не збираються користуватися послугами банку.

Нові обмеження банк ввів в рамках законодавства з протидії відмиванню брудних коштів і вимог фінансового моніторингу. Прес-служба зазначила, що правила про переказ коштів торкнуться тих, хто відправляє або отримує понад 100 переказів за місяць.

Таким чином клієнти банку на місяць зможуть здійснювати лише 100 переказів коштів з картки на картку в межах України та 25 переказів закордон.

Нові обмеження почнуть діяти вже з жовтня.

У "Приватбанку" також розповіли, що робити клієнтам, які отримують багато переказів. Якщо на карту надходять благодійні гроші або кошти на лікування дитини, або гроші волонтерів, власнику рахунку потрібно зателефонувати за номером 3700 або звернутися до консультанта в чаті "Допомога Онлайн". Після цього клієнт повинен надіслати посилання на соціальні мережі або документи, які підтвердять здійснення благодійної діяльності.

Якщо вся інформація підтвердитися, що на карту буде встановлений Безліміт за переказами протягом однієї доби. Користуватися особистою карткою для ведення бізнесу в Україні заборонено. Повинен бути відритий підприємницький рахунок.

Раніше Hyser писав про те, що банкомати ПриватБанку не видають гроші, але знімають їх з рахунків.

Також писали, що ПриватБанк закриє свої відділення.

Нагадаємо, що українцям розповіли про курс валют до кінця місяця.