За статистикою, сьогодні лише 20% юнаків добровільно в Росії прагнуть служити в армії. А ось 65% жителів країни не хочуть, щоб їх син або родич допризовного віку опинився у військовій формі. У суботу, 16 жовтня, в Москві сталася НП, яке явно порадувало багатьох призовників.

Так, прес-служба МНС Москви повідомила, що вранці 16 жовтня в одноповерховій будівлі на вулиці Угрешская, будинок 8 сталася пожежа. Повідомлялося про відкрите горіння та активне поширення полум'я.

За даними з відкритих джерел, за вказаною адресою розташовується міський збірний пункт військового комісаріату столиці.

"По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що загоряння сталося у будівлі міського збірного пункту військового комісаріату на Угрешській вулиці в столичному районі Друкарі. Приміщення, де розігрався вогонь, призначене для переодягання призовників", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МНС РФ по місту.

За словами пожежників, площа загоряння будівлі склала близько 400 квадратних метрів.

Прес-служба МНС Москви повідомила, що до 06:30 пожежу вдалося локалізувати, до 06:48 за московським часом - повністю загасити.

Офіційної інформації про постраждалих або загиблих в результаті події поки не надходило. Наразі фахівці з'ясовують причини та обставини, які призвели до виникнення вогню.

Відзначимо, що у всіх суб'єктах Російської Федерації з 1 жовтня 2021 року призовні комісії розпочали свою роботу. Планується, що осінній призов у 2021 році торкнеться 127,5 тис.осіб віком від 18 до 27 років.

Раніше Hyser писав про те, що в університеті в Пермі сталася стрілянина.

Також наш портал повідомляв, що у США літак впав на житловий район.

Нагадавши, метеорит розбудив мешканку Канади - він пробив дах спальні і впав на подушку в десяти сантиметрах від голови жінки.