На 313 кілометрі автомобільної дороги Київ-Одеса зіткнулося п'ять автомобілів

Іноді дорожньо-транспортні пригоди можуть бути дійсно масштабними, один з таких інцидентів стався сьогодні, в середу, 20 жовтня, о 5 годині ранку, на 313 кілометрі автодороги Київ-Одеса, неподалік від населеного пункту Любашівка. Про подробиці інциденту повідомляє офіційна прес-служба Національної поліції в Одеській області.

Повідомляється, що на дорозі сталося зіткнення двох вантажних автомобілів, а також трьох легкових. Це дуже велика аварія, оскільки травми в ній отримало дев'ятнадцять осіб, троє людей в результаті інциденту загинули.

Через деякий час в мережі з'явилися відеоролики, які зняли очевидці, що проїжджали повз. На знятих кадрах видно, що дорога досить волога, а в повітрі стоїть густий, що обмежує огляд туман. Цілком можливо, що ці обставини і стали причиною дорожньо-транспортної пригоди.

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів для того, щоб з'ясувати обставини аварії. У зв'язку з цим дорога перекрита, тому поліція пропонує вибрати альтернативний шлях, наприклад, в Одесу можна буде потрапити по Старокиївській трасі.

Нагадаємо, у вівторок, 19 жовтня, на трасі Львів-Тернопіль, неподалік від села Митулин Золочівського району сталося зіткнення двох автомобілів — "Уралу" і "Volkswagen Caddy". Повідомляється, що в результаті аварії загинуло дві людини.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Харківській області мікроавтобус протаранив вантажівку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у столиці сталася жорстка ДТП: автомобіль натрапив на відбійник.

Також "Hyser" писав, що в аварії загинув знаменитий військовий медик.