Актор Сергій Безруков став скаржитися на відсутність грошей.

Російський актор заявив про те, що він турбується про театри і особливо про те, що у зв'язку з карантином вони практично не працюють. Тому це може позначитися на фінансовому стані його та інших акторів. Сергій Безруков також заявив про те, що у нього є іпотека і за неї потрібно платити, але ось грошей в якийсь момент може не виявитися.

«З одного боку, більшу частину 2020 року я провів на дачі разом дітьми і дружиною. Півроку абсолютного щастя! Але, з іншого, мені страшно. Я, як глава сім'ї, боюся що роботи не буде зовсім-але ж мені потрібно платити іпотеку. Але, звичайно, я не показую своїх переживань – я ж чоловік», — розповів Сергій В інтерв'ю Cosmopolitan.

Сергей Безруков
Сергей Безруков
Сергей Безруков

Крім того Сергій Безруков висловив свої побоювання за театри. Він і сам керує московським губернським театром. Він розуміє, що всім потрібно платити зарплату. Але можливості до цього просто немає. Тому що на даному етапі немає ніякого заробітку. І якщо трак і буде продовжуватися, то люди взагалі залишаться без засобів до існування. Але ж їм теж потрібно годувати свої сім'ї.

Тим більше, що дохід театру безпосередньо залежить від проданих квитків. Якщо люди не будуть ходити і купувати квитки, то і доходу, відповідно, не буде.

"Ви розумієте, як складно виживати акторам і всьому величезному колективу! І хоча вистави та концерти проводяться, краще економічна ситуація не стала. Так що, панове чиновники, дозвольте театрам жити. У нас немає інших заробітків, крім цього!"- емоційно висловився артист.

Раніше Hyser писав про те, що Регіна Тодоренко розповіла про те, що вона може спати в одне ліжка зі своїм чоловіком.

Також писали, що Надія Мейхер показала провокаційні фото.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк показала відверте фото шанувальникам.