Всіх жителів України попередили про те, що ситуація з коронавірусом загострюється на території нашої держави. Повідомляється про те, що в Україні в червону і жовту зону потрапило ще по 5 областей.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Стало відомо, що в Україні були оновлені дані, які можуть розповісти про ситуацію коронавірусу. На даний момент результати дуже плачевні, а це говорить про те, що все більше українців хворіють ковидом.

Варто відзначити, що на межі червоної зони знаходиться 14 областей і столиця України.

У Міністерстві охорони здоров'я України повідомляють про те, що в червону зону вже потрапили Дніпровська, Донецька, Одеська, Запорізька та Херсонські області. Важливо відзначити, що ще зовсім недавно червоних зон було 4.

Крім цього, Київська школа економіки заявила, що в червону зону можуть потрапити ще 4 області, а саме Житомирська, Луганська, Сумська та Харківська.

Помаранчева зона поширилася майже по всій території держави. Вона просто вражає своїми розмірами і темпами, з якими розростається.

Області України
Області України

Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Тернопільська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська, Рівненська області знаходяться в помаранчевій зоні. У цей список також потрапляє і столиця України - Київ.

У жовтій зоні залишилося тільки 5 регіонів – Київський, Вінницький, Кіровоградський, Закарпатський і Полтавський.

Потрібно нагадати, що Володимир Зеленський зробив термінову заяву, в якій закликає всіх українців вакцинуватися, щоб в Україні не вводився локдаун, так як при локдауні Україна понесе дуже великі економічні втрати.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про те, що українці почали масово вакцинуватися.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", в Україні почали карати директорів шкільних установ.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли про погіршення ситуації з коронавірусом.