У вівторок, 19 жовтня, в одному з багатоповерхових житлових будинків столиці сталася пожежа

У вівторок, 19 жовтня, в Києві, в одному з житлових будинків, розташованому за адресою вулиця Харченка, 21, стався пожежа. Відомо, що про загоряння пожежникам повідомили о 15:08. Про це повідомляє Інформаційний портал Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві.

Повідомляється, що прибулим на місце події рятувальникам вдалося з'ясувати, що пожежа виникла на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку. Вогонь спалахнув у двокімнатній квартирі і почав поширюватися через загальний коридор, чим створював небезпеку для життя і здоров'я мешканців будинку. У зв'язку з цим співробітники ДСНС приступили до евакуації людей.

У момент гасіння пожежі в загальному коридорі на третьому поверсі пожежники виявили чоловіка, який лежав без свідомості. Рятувальники також винесли чоловіка з будівлі на свіже повітря, де передали бригаді швидкої допомоги, яка надала йому першу допомогу, що, на жаль, результаті не дало.

Пізніше дружина загиблого розповіла, що чоловік дізнався про пожежу і кинувся рятувати своїх дітей з квартири на п'ятому поверсі, проте, мабуть, через чадний газ він не зміг до них дістатися, так як втратив свідомість.

Пожежу вдалося локалізувати на площі в 60 квадратних метрів приблизно о 16:01, а повністю загасити її вдалося до 16:25. Пожежу було ліквідовано силами 15 чоловік особового складу ДСНС за підтримки

Деяких жителів, наприклад, двох дітей, з будинку довелося евакуювати за допомогою автодрабини. Крім цього, з будинку було евакуйовано ще сім осіб, серед яких була мати з маленькою дитиною.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Харкові сталася масштабна пожежа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області Підлітки спалили будинок багатодітної сім'ї.

Також "Hyser" писав, що в одному зі столичних хостелів посеред ночі спалахнула пожежа.