З'явилися передбачення про майбутню долю України.

Уточнюється, що ними поділилися маги Нечай і Гой, що з Гуцульщини, яких вже немає в живих. Подейкують, що Нечай був останнім мольфатором Карпат і практично перед своєю смертю він говорив про те, що чекає Україну далі. Про це повідомляє "ТСН".


Так, він говорив про поділ і кров, зі слів його сусідки. Вона стверджує, що передбачення Нечая завжди збувалися, тому до них варто ставитися серйозно. Мольфатор передбачив те, що Янукович при владі не затримається і те, що Україна розколеться і те, що буде війна.

Примітно, що помер Нечай ще до початку всього - 15 липня 2011. Відомо, що його вбив чоловік, який приїхав до нього зі Львова, про що, подейкують, він теж знав. Справа в тому, що відповідаючи на дзвінки бажаючих потрапити до нього, він зазначав, що приймає тільки до 15 липня.

Варто відзначити, що у Верховині є музей, в якому зберігаються деякі речі в пам'ять про Нечая і ще одного мольфатора Гоя, який помер 22 роки тому. Він у своїх передбачення говорив про загибель Москви і падіння її правителя під землю. У Гоя залишилась внучка Ольга, якій передався його дар.


Так от вона бачить у майбутньому ще один Майдан, але стверджує, що він буде недовгим і матиме позитивний результат. Протести будуть носити інший характер, але кров проллється. Хто прийде до влади, вона говорити не стала, натякнула лише, що чоловік і жінка.

Закінчення війни вона теж передбачила, зазначивши, що все закінчиться через два роки. Крим, за її словами, теж повернеться до складу України, тільки через багато років.

Раніше "Hyser" писав про те, що ведучий "Битви екстрасенсів" розповів, що його переслідує злий рок.

Також наш портал повідомляв, що відомий екстрасенс залишив людям зловісне передсмертне послання.

Нагадуємо, що баба Ванга розповіла про падіння Путіна.