Фахівці радять прати новий одяг, щоб згодом не мати проблем зі здоров'ям.

Це стосується будь-якої речі, купленої в магазині: джинсів, футболки або спідньої білизни. Нічого не можна відразу одягати, а варто відразу випрати. Якщо знехтувати цим правило, то все може закінчитися набряком геніталій, грибковими інфекціями і маститом. Про це пише "Жіночий світ".

Експерти розповіли, чому потрібно прати новий одяг, фото: YouTube

Згідно з висновком біохіміків, якщо відразу на себе одягнути нову непрану річ, це може привести до подразнення шкіри та інших інфекцій, в тому числі вищепереліченим. Про це мало хто пам'ятає, адже згідно з проведеним опитуванням, тільки 31% людей пере спідню білизну, перед тим як одягнути її.

І це при тому, що носіння цієї білизни може мати дуже серйозний вплив на здоров'я шкіри, починаючи від контактного дерматиту і закінчуючи набряком піхви. Підхопити грибкову інфекцію в генітальній зоні цілком можливо, адже штани раніше приміряли інші споживачі.

фахівці розповіли, чим може бути небезпечно носіння непраного одягу, фото: YouTube

А ось носіння не випраних бюстгальтерів може спровокувати мастит. Втім, носіння не випраного одягу будь-якого виду може привести до проблем зі здоров'ям, але найбільшу небезпеку становить саме спідня білизна, яка не відправилась в пральну машину відразу після покупки.

Справа в тому, що при виготовленні спідньої білизни використовуються шкідливі хімічні речовини, які і можуть викликати роздратування в інтимних зонах. Також в деяких магазинах ця білизна на полицях піддається грибковим і бактеріальним зараженням.

Раніше "Hyser" писав про те, що 23-річна англійка поскаржилася на те, що у неї досі ростуть груди.

Також наш портал повідомляв, що експерти розповіли, на які проблеми зі здоров'ям вказує постійне відчуття холоду.

Нагадуємо, що були названі приховані ознаки діабету.