В тимчасово окупованому Криму смертність від коронавірусу б'є всі рекорди.

Так, стало відомо про те, що морги в тимчасово окупованому Криму не справляються зі смертністю, викликаною коронавірусом. Про це повідомляють росСМИ, посилаючись на дані так званого "міністра охорони здоров'я" регіону Костянтина Скорупського.

Щоб зберігати померлих людей "у більш менш належному стані ""влада" змушена докуповувати модульні холодильні камери. Це вимушений крок, тому що впоратися з кількістю летальних випадків поки не вдається. Їх стає все більше і більше. Люди сильно налякані тим, що відбувається.

"Через зростання смертності збільшується навантаження на всі відділення: як судово-медичної експертизи, так і патологоанатомічні. Зараз опрацьовується варіант придбання модульного холодильного обладнання, щоб розвантажити морги і щоб зберігати тіла померлих у більш-менш належному стані", - уточнив Скорупський.

Варто сказати, що кількість заражених людей і смертей в окупованому Криму різко зросла з жовтня місяця. За останню добу там виявили 655 нових заразилися. З 1 жовтня 23 рази оновлювався добовий рекорд за кількістю нових хворих на коронавірус. Такого не було з самого початку пандемії. Це говорить тільки про те, що" влада " півострова просто не здатна впоратися з проблемою. У них не вистачає для цього потенціалу, а при цьому люди продовжують гинути.

Якщо ситуацію не зупинити, то може настати колапс медичної системи і тоді люди взагалі не отримуватимуть медичної допомоги і просто вмиратимуть вдома. Всього з початку пандемії від коронавірусу там померли 2,9 тис. пацієнтів. Це дуже велика кількість для населення Криму.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні можуть почати вакцинувати від ковіда.

Також писали, що у яких регіонах посилять вимоги карантину.

Нагадаємо, що українців почнуть звільняти через відсутність вакцинації.