У мережі повідомили жахливу новину, яка стосується страшного ДТП у Херсонській області.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «РБК-Україна»

Стало відомо, що в Бериславському районі Херсонської області на дорозі сталася жахлива аварія - позашляховик Volkswagen Touareg злетів з дороги і врізався в дерево.

Як відомо, за кермом автомобіля був 15-тирічний хлопець. Неповнолітній Ярослав Потапенко, який виконував роль водія і його п'ятеро друзів потрапили в трагічну аварію.

На превеликий жаль, Ярослав і його троє друзів померли в результаті ДТП, а ще двоє його друзів отримали важкі травми.

ДТП
ДТП

У поліції Херсонської області повідомляють, що аварія трапилася близько першої години ночі 24 Жовтня.

Варто відзначити, що правоохоронні органи називають справжнім дивом, що двом людям вдалося вижити в такому страшному ДТП.

Поліцейський з Херсонської області розповів, що на машину було по-справжньому страшно дивитися. За попередньою інформацією відомо, що швидкість автомобіля становила 150 кілометрів на годину. Volkswagen Touareg злетів з дороги і врізався в дерево, так як водій не зміг впоратися з керуванням.

Ярослав Потапенко, якому 15 років, миттєво помер на місці аварії. Його друзі, яким було 15, 20 і 21 рік також померли в результаті зіткнення.

ДТП
ДТП

Варто відзначити, що двох 17-тирічних хлопців відвезли в лікарню з важкими травмами.

Крім цього, місцеві жителі повідомили про те, що друзі зібралися, щоб відзначити день народження одного з хлопців. Як виявилося, хлопці випивали і веселилися, після чого вирішили покататися на автомобілі.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що в київському метро сталася НП.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", біля Одеси сталася масштабна ДТП.

Також портал "Hyser" писав, що біля Львова військовий Урал потрапив у ДТП.