У мережі повідомили дуже важливу і насторожуючу інформацію. Стало відомо, що новий вид вірусу "Дельта" вже знаходиться на території України.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов заявив, що новий вид «Дельти» вже перебуває на території нашої держави. Українські вчені завершили дослідження і виявили, що вірус, який був виявлений у Великобританії вже знаходиться і в Україні.

За словами Олексія Данилова, українські вчені буквально днями закінчили свої дослідження. Можна заявити офіційно і без зайвих сумнівів про те, що "Дельта", яка була в Британії вже дісталася і до України.

Важливо підкреслити, що експерт сказав, що наступні два тижні будуть дуже небезпечними, так як Україна знаходиться на піку захворюваності коронавірусом.

Секретар Ради національної безпеки і оборони застерігає, що в особливій небезпеці знаходиться Львів, Тернопіль, Західна Україна та Київ.

Варто згадати, що, коли британські вчені виявили новий вірус, який отримав назву "AY.4.2", вони дуже насторожилися. Вчені назвали це мутацією "Дельти", яка дуже небезпечна і несе катастрофічні наслідки для багатьох країн світу.

Крім цього, навіть вчені з Америки проводили дослідження і прийшли до висновку. Вони заявили, що рівень госпіталізації та смертності у Великобританії зріс саме через "AY.4.2".

Ні для кого не секрет, що на території України значно погіршилася ситуація з коронавірусом. У червоні зони потрапляє все більше областей, а лікарні практично забиті хворими українцями. Не варто забувати про своє здоров'я і про ту ситуацію, яка відбувається у всьому світі.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що на території окупованого Криму помирає дуже багато людей.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили про нові обмеження для киян.

Також портал "Hyser" писав, що експерт прокоментував ситуацію з коронавірусом в Україні.