У мережі показали одну з найбільш незвичайних "Таврій".

У вересні в столиці України Києві проходила виставка раритетних авто "Old CarLand". На ній були представлені вельми незвичайні авто. Найбільше уваги привернула "Таврія". Це була лімітована модель, яка випускалася в обмеженій кількості. Купити її ще тоді практично було неможливо. До наших днів дійшло всього пару штук таких авто. Тому вони представляють велику цінність.

Справа вся в тому, що ця "Таврія" має дуже незвичайний кузов. Він зроблений за типом кабріолета. Відзначимо, що за радянських часів таких машин випускалося дуже мало. Така модель була розроблена в кінці 80-х років 20 століття. Задня частина даху авто була частково зрізана.

На перший погляд може здатися, що це авто було зроблено автоумельцамі. Але насправді це дійсно заводська збірка. Відомо про те, що всього було випущено три таких авто. Якраз одне з них було представлено на цій виставці.

Варто також сказати, що це авто дуже добре збереглося.

На превеликий жаль багато таке авто не стали масово випускати. Хоча є припущення, що воно б користувалося великим попитом. Тому що для того часу було б максимально незвичайним.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали незвичайний Запорожець.

Також писали, що у гаражі знайшли унікальний "Заз".

Нагадаємо, що в Україні почали роздавати безкоштовно б / в авто, як можна отримати.