В одній з багатоповерхівок Києва вранці 26 жовтня сталося загоряння, яке переросло в пожежу

У вівторок, 26 жовтня, до столичного головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві о 07:28 надійшло повідомлення про те, що в багатоповерховому житловому будинку, розташованому по вулиці Героїв Дніпра, 57, в Оболонському районі, сталась пожежа. Про це повідомляє Telegram-канал "Київ Оперативний".

Прибулі на місце рятувальники виявили, що в дев'ятиповерховій будівлі в одній з квартир на п'ятому поверсі виникло загоряння. Приблизно о 08: 09 рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу на площі в 20 квадратних метрів.

На місце події прибуло 15 чоловік особового складу Державної служби з надзвичайних ситуацій. Пожежу вони гасили за допомогою чотирьох одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вночі 25 жовтня стався підпал спортивного комплексу "Авангард" в місті Дніпро, який був відкритий зусиллями ветеранів батальйону "Азов". У відповідь на це в Нацкорпусі заявили, що ніякі залякування не спрацюють і не змусять Нацкорпус зупинити свою діяльність в Дніпрі.

Повідомляється, що вночі невідомі підпалили спортивний зал за допомогою легкозаймистих речовин, в результаті чого спортивні зони комплексу отримали велику шкоду.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Харкові сталася масштабна пожежа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області Підлітки спалили будинок багатодітної сім'ї.

Також "Hyser" писав, що в одному зі столичних хостелів посеред ночі спалахнула пожежа.