У мережі оприлюднили жахливу інформацію про те, що в Броварах стався страшний вибух. Відомо, що з'явилася інформація, в якій повідомляється про деталі надзвичайного пришестя.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Главком»

Правоохоронці Броварського району Київської області заявили, що на виробничому цеху в Броварах стався вибух. Поліція через це пришестя відкрила кримінальну справу.

Прес-служба Головного управління Нацполіції в Київській області розповіла, що 27 жовтня близько першої години ночі співробітникам поліції надійшла новина про те, що стався вибух в одному з броварських цехів.

Вибух
Вибух

Відомо, що через вибух установки, яка переробляла алюміній, була зруйнована стіна. Крім цього, через вибух загорілася алюмінієва пудра.

Варто відзначити, що співробітники поліції відреагували на цю новину моментально і приїхали на місце події разом зі слідчо-оперативною групою, працівниками ДСНС та керівництвом Броварського районного управління.

Важливо відзначити, що, на превелике щастя, ніхто з людей не постраждав в результаті вибуху на цеху.

Крім цього, співробітники поліції повідомляють, що через цю подію було відкрито кримінальну справу за статтею 270 Кримінального кодексу України – порушення пожежної безпеки.

Вибух
Вибух

Щодо порушення цієї кримінальної справи стало відомо, що винним загрожує штраф від 50 до 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи, які проходитимуть до 2-х років, або позбавлення волі до 3-х років.

Вибух
Вибух

На даний момент співробітники правоохоронних органів ведуть роботи, щоб дізнатися всі причини вибуху і знайти винних у цьому людей.

Нагадаємо, що у мережі показали, як в Росії вибухнула високоповерхівка.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", на Донбасі підірвався український боєць.

Також портал "Hyser" писав, що у Росії вибухнув завод.