Один з користувачів мережі поділився інформацією про те, з чим можна зіткнутися в поїздах "Укрзалізниці"

У досить великої кількості українців існують претензії до найбільшої в Україні компанії з залізничних перевезень "Укрзалізниці", які вони регулярно оголошують в соціальних мережах. Наприклад, нещодавно один з пасажирів поїзда "Інтерсіті" , який рухався з Києва до Одеси виявив у своєму вагоні шкідників, яких він відобразив і опублікував у Facebook-спільноті "Транспорт Дніпра".

Так, разом з опублікованим фотознімком йшов підпис, в якому йшлося про те, що поїзд "Інтерсіті", який рухається за маршрутом Київ-Одеса є таргани. Незадоволений клієнт із сарказмом написав, що" Укрзалізниця", як завжди,"радує чистими поїздами зі своїми домашніми вихованцями". Сам перевізник на дану публікацію реагувати ніяк не став.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що протягом наступних п'яти років "Укрзалізниця" має намір позбутися використання старих вагонів поїздів. Передбачається, що до 2026 року перевізник не користуватиметься технікою, вік якої перевищує 28 років.

Директор філії "Укрзалізниці" "Пасажирська компанія" Олег Перцовський заявив про те, що на сьогоднішній день в парку компанії знаходиться 2400 пасажирських вагонів, 1500 з яких вже виходять за це вікове обмеження. Для того, щоб позбутися старої техніки пропонується придбати близько 1000 нових вагонів, інші ж капітально реставрувати буде сама компанія.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що пасажири "Укрзалізниці" розповіли, як працюють нові туалети в поїздах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали, як поїзд "УЗ" перетворили на шинок.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, які 12 безкоштовних послуг "Укрзалізниця" приховує від пасажирів.