Синоптики попереджають українців про те, що наступного місяця температура може впасти до -30 градусів

До кінця підходить вже другий місяць осені, і, як попереджають синоптик, вже листопад часом змусить українців просмикнути, оскільки в окремих регіонах температура опуститься до значень в -30 градусів. Про це повідомляє iнформаційний портал "OBOZREVATEL".

Повідомляється, що, згідно з даними Українського гідрометеорологічного центру, середньомісячна температура в Україні в наступному місяці буде коливатися 0 до 4 градусів, в Карпатах і на півдні України в окремі дні буде від 5 до 9 градусів вище нуля.

Незважаючи на це, деякі дні в листопаді будуть по-зимовому холодними, і тоді температурні показники опустяться до 15-25 градусів нижче нуля. Особливо це стосується північних і східних областей. У горах температура падатиме навіть до 25-31 градусів морозу. В Одеській області та в Криму температура коливатиметься від 8-13 градусів морозу.

Найтепліше в листопаді буде в Чернівецькій, Закарпатській областях, а також в центральних і південних областях. Місяць також обіцяє бути не дуже дощовим, всі показники опадів очікуються в рамках норми.

До цього завідуюча відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Укргідрометцентру Вазіра Маразінова заявила, що повноцінна зима настане до кінця листопада. До тих пір погода буде досить нестійкою і іноді повітря буде прогріватися до вельми високих позначок.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, кому пощастить з надбавками до пенсії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти розповіли, які "бабусині рецепти" в лікуванні варто забути.

Також "Hyser" писав, що невакцинованих українців припинять пускати в громадський транспорт.