Правоохоронці завжди кажуть, що з настанням темряви на дорогах України зростає в рази кількість ДТП. Черговий випадок у Харкові вкотре довів, що навіть скориставшись пішохідним переходом, це не гарантує пішоходам безпеки та збереження життя.

Так, У Харкові в четвер увечері, 28 жовтня, сталася ДТП за участю двох автомобілів-Daewoo і Infiniti, в результаті чого загинула 72-річна жінка, яка переходила проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом. Про це повідомляти відділ комунікації поліції Харківської області.

Інформація про ДТП у Слобідському районі Харкова, на початку проспекту Героїв Сталінграда, надійшла оператору служби 102 о 18: 04.

Відомо, що медикам швидкої допомоги довелося по приїзду лише констатувати смерть пенсіонерки, тому що та миттєво померла від отриманих травм, і повідомити правоохоронців.

Винуватицею наїзду виявилася 31-річна мешканка Харкова на автомобілі Infiniti. Саме вона збила пенсіонерку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Від удару жінку-пішохода відкинуло під колеса автомобіля Daewoo Lanos, що рухався в зустрічному напрямку. Його водій, 56-річний чоловік, не встиг зреагувати і переїхав тіло.

Правоохоронці вже встановили, що водійка Infiniti раніше не порушувала Правила дорожнього руху і не притягувалася до адміністративної відповідальності.

До слова, дане ДТП сталося приблизно в 700 м від місця, де 26 Жовтня 16-річний підліток-мажор Микола Харківський влаштував смертельну аварію.

Так, проїжджаючи перехрестя на високій швидкості на червоне світло, його автомобіль Infiniti врізався в автомобіль Chevrolet, в результаті чого 58-річний водій авто загинув на місці. При цьому батько пізозрюваного вже заявив, що його сина хочуть безпідставно "зробити злочинцем" і називає подію "спланованою акцією".

Сестра ж одного з пасажирів малолітнього "мажора" розповіла , що той неодноразово зухвало хвалився подарованими разом з машиною правами. Після ДТП хлопчина заявив, що його мати пов'язана з прокуратурою і "все вирішить".

Раніше Hyser писав, що у Харкові сталася жахлива аварія.

Також писали, що українців штрафуватимуть у маршрутках.

Нагадаємо, що на Херсонщині сталася ДТП.