У сучасному світі тема позбавлення від зайвої ваги актуальна як для жінок, так і для чоловіків. Існують мільйони способів схуднути, але деякі з них можуть завдати істотної шкоди здоров'ю.

Іншими словами, худнути потрібно правильно і найкраще, слідувати рекомендаціям фахівців. Так, в росЗМІ, з'явилася інформація про "рисові дні" і про те, як з їх допомогою можна привести себе у форму.

На думку дієтолога Олексія Ковалькова, вони потрібні для того, щоб позбутися від «зайвої води» в організмі. За його словами, можна вирішити цю проблему за допомогою сечогінних препаратів, але без обстеження і аналізів – це ризик. А рис - це звичайна їжа, яка не може завдати непоправної шкоди.

Як доповнення до рису можна вибрати курагу – вийде смачне і легке блюдо. Наприклад, можна взяти один стакан відвареної рисової крупи і змішати з 250 грамами подрібненої кураги, обійтися без солі, але додати куркуму або інші спеції. Дієтологи радять вибирати не звичний білий рис, а сорт басматі.

Цією солодкуватою кашею потрібно харчуватися кілька днів. Як тільки виникає відчуття голоду-потрібно з'їдати 1-2 ложки страви.

Таким чином, можна вивести велику кількість зайвої води і, відповідно, скинути пару зайвих кіло. Важливо розуміти, що схуднення відбувається не за рахунок зайвих кіло, а завдяки висновку «непотрібної» води.

Крім того, рис містить велику кількість клітковини, яка сприяє нормалізації травлення та обміну речовин. Також він вважається джерелом складних вуглеводів, вітамінів, важливих амінокислот і корисних мікроелементів.

Раніше "Hyser" писав про те, що доктор Комаровський розповів про те, яким дітям протипоказані солодощі.

Також наш портал розповів про те, що названі "народні рецепти" які можуть значно погіршити здоров'я.

Також наш портал розповів про те, що експерти поділилися способами очищення легенів в домашніх умовах.