У ніч з 30 на 31 листопада Україна офіційно перейшла на зимовий час.

Таким чином, рівно о 4:00 стрілки свого годинника слід було перевести на 1 назад і тим, хто цього ще не зробив, слід
зробити це прямо зараз. Правда в більшості сучасних гаджетів є функція автоматичного переведення стрілок годинника при переході на зимовий або літній час. Про це пише "Апостроф".


Однак все краще перевірити ще раз самому, оскільки з якихось причин ця функція може бути і відключена. Крім того, у багатьох будинках є механічний годинник, стрілки яких потрібно перевести самостійно. Те ж саме потрібно зробити і з простими наручними годинниками.

Для того, щоб не помилитися і виставити собі правильний час, можна перейти на такі портали як timenow.in.ua або на цей сайт, де будуть вказані точний час і дата. Також можна написати відповідний запит в пошуковику браузера, а там вже Google покаже точний час відразу під рядком пошуку.


У разі відсутності доступу до Інтернету можна перевірити правильний час і іншим способом. Ваш мобільний оператор теж може допомогти в цій ситуації.

Все що потрібно зробити - це ввести на своєму телефоні таку комбінацію *160# і натиснути кнопку виклику. Навіть якщо у вас нульовий баланс на рахунку, вам прийде смс, в якому будуть вказані час, дата і день тижня.

Також існує спеціальна служба очного часу, на яку можна зателефонувати за номером 121 і вона надасть вам потрібну інформацію.

Раніше "Hyser" писав про те, що українців готують до неприємної погоди в листопаді.

Також наш портал повідомляв, що в Україні випав перший сніг, якого так рано ще не чекали.

Нагадуємо, що у Раді робили важливу заяву щодо переходу України на зимовий час.