Знаменита російська співачка Любов Успенська порадувала шанувальників новиною про те, що її єдина дочка Тетяна Плаксіна вирішила піти по її стопах і присвятити себе музиці.

Як відомо, відносини між зіркою шансону і її спадкоємицею складно назвати безхмарними. Кілька років тому Тетяна отримала серйозну травму голови під час катання на велосипеді, після чого в її житті почався складний етап відновлення.

Вона перенесла не одне оперативне втручання, в тому числі, фахівців з пластичної хірургії. Потім між нею і її іменитої матір'ю був період абсолютного нерозуміння. Тоді Тетяна з екранів ТБ заявила, що мати знущається над нею, принижуючи морально і обмежуючи матеріально.

Після чого на час поїхала жити до батька в США, але зараз, за словами Любові Успенської, її дочка повернулася в РФ і готова до реалізації творчих планів.

"Таня перенесла кілька серйозних операцій. На сьогодні все вже зроблено. Ще тиждень-і вона стане красунею. Нещодавно до нас приїжджали лікарі з Німеччини: дуже серйозні, професійні. Вони провели останні операції. Танечка щаслива " - передає слова співачки видання Гордон.UA з посиланням на росЗМІ.

Любов Успенська зізналася, що її дочка співає набагато краще за неї, а тому обов'язково підкорить шоу-бізнес.

"Вона буде принцесою! Зараз я готую дуже серйозний проект - Таня буде в ньому співати! Тетяна Плаксіна буде звучати скрізь "- рішуче заявила виконавиця хіта про кабріолет".

Раніше "Hyser" писав про те, що відомого російського блогера Юрія Дудя судитимуть.

Також наш портал розповів про те, що Лоліта Мілявська з'явилася на публіці в облягаючому вбранні, але нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що у мережі показали, як виглядає співачка Валерія без макіяжу.