Синоптики розповіли про те, якою буде погода ближчим часом.

Українські міста після тривалих і рясних дощів стала атакувати небувала спека. Люди просто не знають куди подітися, тому що на вулиці стовпчики термометра показують як мінімум +35 градусів тепла. Як попередили синоптики, що така погода спостерігатиметься найближчим часом. Трохи холоднішати почне тільки в кінці місяця. А поки доведеться потерпіти таку погоду.

У середу, 23 червня, в Україні буде дуже спекотно. Місцями стовпчики термометрів покажуть + 33...+ 36 градусів.

Що стосується прогнозу погоди в столиці, то там завтра буде досить хмарна погода. Температура повітря вночі + 21°, вдень +34°. В інших містах буде також дуже жарко.

У Львові в середу буде мінлива хмарність. Вночі + 18°, вдень +30°. У Рівному в середу невелика хмарність, вночі + 19°, вдень +33°. У Тернополі 23 червня вночі буде +19°, вдень +32°, невеликий дощик. У Хмельницькому завтра буде невелика хмарність, вночі + 19°, вдень +31°.

В Івано-Франківську завтра буде невелика хмарність, вночі +20°, вдень +31°.

У Чернівцях у середу-незначна хмарність, вночі + 19°, вдень +30°.

На сході України теж буде дуже спекотно і мінлива хмарність. Що стосується опадів, то їх завтра не передбачається. Найспекотніше буде в південних регіонах України. У центральній частині країни зберігатиметься хмарна погода з високою температурою тепла.

Нагадаємо, раніше синоптики говорили про те, що цього року буде досить спекотне літо. Але при цьому будуть і значні опади, які будуть супроводжуватися грозами. Погода приготувала ще багато сюрпризів, з якими доведеться зіткнутися українцям цього року.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли, коли спека в Україні піде на спад.

Також писали, що синоптики розповіли, коли спека нарешті відступить від України.

Нагадаємо, що в Україні температура повітря може піднятися вище +35 градусів.