Складно посперечатися з тим, що Ольга Бузова є однією з найпопулярніших представниць сучасного російського шоу-бізнесу.

Свою кар'єру на телебаченні вона почала зі скандального проекту «Дом-2» і в підсумку стала співачкою/дизайнером/ресторатором.

Більш того, з недавніх пір Ольга Бузова переформатувалася в служительку Мельпомени і виступає на сцені МХАТу. Цілком очікувано, що таке розширення сфери діяльності екс-ведуча телебудівництва спричинило за собою критику з боку хейтерів і колег по цеху.

У тому числі, обурення виникло через високі гонорари Бузової. За інформацією росЗМІ, Ольга отримала за свій виступ в МХАТі майже 500 тисяч рублів. За прем'єру артистці заплатили 117 тисяч рублі і це за умови, що вистава йшла кілька днів. Але з чуток, ці суми явно менше, ніж ті, які вона заробляє іншими видами діяльності.

Інсайдери повідомляють, що такі зарплати за свої театральні праці не отримують навіть самі імениті актори і актриси. Наприклад, Чулпан Хаматова за вихід на сцену отримує 70 тисяч рублів, а Лія Ахеджакова – 30 тисяч.

Сама Ольга Бузова щиро не розуміє, чому почалася відносно її почалося цькування: "Незвично спостерігати за всіма цими суперечками... Мене засуджують співачки, яких вже забули, ведучі, у яких немає шоу на ТБ, і актори, які ніколи не служили театрі!!! Ви дозволяєте собі мене ображати! Публічно!".

Вона запропонувала своїм кривдникам припинити писати гнівні послання в Instagram і зайнятися своєю кар'єрою, замість обговорення більш сильних і успішних. "Хто може, той робить! 👸 ✊ Хто не може, той критикує" - вважає знаменитість.

Раніше "Hyser" писав про те, що Філіп Кіркоров обурив шанувальників дивним пророцтвом.

Також наш портал розповів про те, що фанати розчаровані дивною поведінкою Ольги Бузової на концерті.

Нагадуємо, що Ольга Бузова одягла безглуздий наряд і вирушила в монастир, чим обурила фоловерів.