Євген Петросян разом з молодою дружиною Тетяною Брухуновою відправився на Мальдіви. Зіркове подружжя ділиться яскравими знімками з відпустки.

Стартував сезон відпусток. Євген Петросян разом зі своєю молодою дружиною Тетяною Брухуновою вирішили провести свою відпустку на Мальдівах. Як зізналася дружина гумориста, цього моменту вона чекала два роки. Відзначимо, що в минулому році відпустці зоряного подружжя в жарких країнах завадила не тільки пандемія коронавірусу, але і більш радісна подія – народження сина Вагана. Очевидно, тривалий переліт з немовлям не входив в плани молодої мами. Але тепер Тетяна насолоджується відпочинком на фешенебельному курорті. До речі, на фотографіях Тетяни і Євгенія з райських островів Ваган поки помічений не був. Можливо, зіркові батьки залишили хлопчика вдома. Хоча, більш вірогідний варіант, що подружжя просто не публікують знімки спадкоємця з відпустки.

Тетяна першою почала ділитися з шанувальниками яскравими знімками з Мальдівських островів. Деякі фоловери навіть припустили, що Брухунова полетіла відпочивати без свого зіркового чоловіка. Однак незабаром і в мікроблозі Петросяна з'явилися перші знімки з відпустки.

З собою на Мальдіви Тетяна привезла валізу стильних образів. Дружина гумориста вже встигла продемонструвати і брючний костюм, і літнє плаття з натуральних тканин. Не забула дівчина і про купальники. Відзначимо, що на відміну від більшості зірок, Тетяна не носить бікіні. Вона вважає за краще злиті купальники і ретро-моделі.

Як стало відомо, на Мальдівах зіркове подружжя не тільки загоряють і купаються. Так, Петросян повідомив фанатам, що відправляється на риболовлю.

Як повідомлялося раніше, у мережу потрапив повний список майна, яке досі ділять Євген Петросян і Олена Степаненко. Зірки не можуть поділити мільйони.

Hyser також писав, що у мережі заговорили про другу вагітність молодої дружини Євгена Петросяна. Фігура Тетяни Брухунової помітно змінилася.