У Києві зіткнулися два автомобілі, один з яких відлетів прямо на пішоходів

У Києві сталася серйозна ДТП за участю двох легкових автомобілів. В результаті зіткнення постраждав один з водіїв і два пішоходи. Про це інформує "Київ Оперативний" в facebook.

Інцидент стався у вівторок, 22 червня, на перехресті вулиць Васильківської та Ломоносова в Голосіївському районі Києва. Учасниками дорожньо-транспортної пригоди стали два легкових автомобілі Audi і Skoda. В результаті зіткнення автомобіль Skoda відкинуло на двох пішоходів.

За попередньою інформацією, яку надав водій автомобіля Audi, водій Skoda хотів розвернутися, але не вибрав безпечний момент для маневру через що сталося зіткнення з Audi, що їхала назустріч.

Повідомляється, що водій Audi госпіталізації не потребував, а ось обидва пішоходи і водій Skoda були госпіталізовані для надання медичної допомоги. На місці події працювали правоохоронці для встановлення всіх обставин та причин дорожньо-транспортної пригоди.

Днями раніше, в понеділок, 21 червня в Миколаївській області сталася більш резонансна ДТП із загиблими. На трасі М14 "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" зіткнулися відразу три легкових автомобілі і вантажівка. У ДТП постраждало п'ятеро людей, серед яких двоє дітей. Ще двоє отримали травми несумісні з життям. Поліцейські працюють над встановленням всіх обставин події.