Руслана Лижичко вирушила на відпочинок на південь України. Співачка покаталася на катері і продемонструвала свою спортивну фігуру.

У день літнього сонцестояння, 21 червня, Руслана Лижичко вирушила відпочивати на південь України. Зірка плавала по Дунаю на катері і побувала в тому місці, де річка впадає в Чорне море. Про цю свою подорож виконавиця розповіла шанувальникам в особистому мікроблозі.

«Місце, де зустрічаються Дунай і Чорне Море. Місце, де відчуваєш єдиний біт з природою. Сьогодні день Сонцестояння-день, коли у нашій півкулі найбільше сонця. І я сьогодні у місці, де найбільше сонця в Україні - сонячній Бесарабії, яку ще називають «українська Каліфорнія», - написала в соцмережі артистка.

Цей пост Руслана супроводила серією ефектних знімків. Зірка, одягнена в чорний топ з прорізами, коротку футболку з тризубом і ультракороткі джинсові шорти, похвалилася своєю спортивною фігурою. 48-річна співачка продемонструвала стрункі ніжки, накачані руки і сталевий прес.

Фолловери виконавиці оцінили прекрасну форму, в якій знаходиться їхня улюблениця і обсипали Руслану компліментами. Не змогла пройти повз знімка співачки і Ольга Сумська. Вона також висловила своє захоплення зовнішнім виглядом зірки.

Відзначимо, що образ Руслани доповнювали білі крссовки, темні окуляри від сонця і довге розпущене волосся. У свої 48 років Лижичко має квітучий вигляд і чудово виглядає.

Як повідомлялося раніше, Руслана Лижичко поділилася дивним знімком. Співачка влаштувала фотосесію з рогатою худобою.

Hyser також писав, що Руслана Лижичко зробила щеплення від коронавірусу в прямому ефірі. Як зараз почувається виконавиця?