У мережі показали рідкісний ЗАЗ-968М в зеленому кольорі

Технічний прогрес розійшовся до небачених, особливо в радянські часи, масштабів. Не оминув він і сферу машинобудування. На дорогах все частіше зустрічаються автомобілі про які кілька років тому було складно навіть подумати. Але незважаючи на це радянська класика продовжує жити, в тому числі автомобілі "Запорожець". Так, в мережі показали рідкісний ЗАЗ-968М в зеленому кольорі. Відповідне фото опублікували на сторінці zazblogua в instagram.

2021 рік у самому розпалі і зустріти на дорогах "Запорожець" все ще можна. Однак побачити творіння Запорізького автомобілебудівного заводу, яке дожило до наших днів в ідеальному стані - велика рідкість. Проте такі екземпляри зустрічаються причому як в Україні, так і в інших країнах.

Цього разу в мережі показали незвичайний "Запорожець" на ім'я"Зелена Липа". Його прізвисько говорить саме за себе: машина має незвичайний зелений колір. Зазначеної інформації про автомобіль дуже мало, проте судячи по знімках він знаходиться в хорошому стані. Враховуючи, що цьому ЗАЗ-968М як мінімум під 30 років, він зберігся в хорошому стані. На кузові зовсім не видно іржі, яка, зазвичай, нещадна до таких машин.

Ймовірно власник дуже дорожив цим автомобілем і добре за ним доглядав. В якому стані технічна складова невідомо. Але судячи з фото автомобіль на ходу, а при належному догляді прослужить власнику ще не один рік.

Раніше портал Hyser повідомляв, що українські умільці створили міні-трактор, використовуючи деталі "Запорожця"і "Москвича".

Також наш портал інформував, що в Україні виявили 45-річний "Запорожець", який пройшов крізь десятиліття і зберігся в ідеальному стані до наших днів.

Нагадаємо, що в Україні виставили на продаж 31-річний ВАЗ-2108 в ідеальному стані і мінімальним пробігом.