У мережі обговорюють черговий невдалий жарт Дмитра Гордона.

Відомий телеведучий вже одного разу прославився завдяки жарту з "бараком" і " Обамою", яка згодом стала топ-мемом у соцмережах. Тепер він всіляко намагається повторити свій успіх, але часом його нові жарти під час інтерв'ю не завжди вдалі. Про це пише "Апостроф".

Гордон намагався пожартувати в ефірі, але зганьбився, фото: YouTube

Так, наприклад, Гордон відзначився і в ході свого нового інтерв'ю з російською блогеркою Мар'яною Ро. Під час бесіди дівчина зазначила, що їй вже 21 рік, на що Дмитро раптом вигукнув "Очко". На відео видно, що Ро спочатку не зрозуміла ведучого, але в результаті постаралася відповісти йому в тому ж стилі.

Тому у них видався досить цікавий діалог, в якому згадувалися такі слова як "очко", "дупло". В цілому користувачі мережі від їх розмови, як і від гумору Дмитра Гордона залишилися не в захваті.


Окремо варто відзначити, що незважаючи на настільки негативні відгуки під представленим фрагментом інтерв'ю Гордона з Мар'яною, він досить швидко поширився по соцмережах, але все одно до успіхів "Обами" йому далеко.

У цьому випадку причиною "вірусності" ролика швидше став не сміх глядачів цієї бесіди, а подив від того, наскільки невдалим і недоречним виявився жарт журналіста. Так що, судячи з усього, Гордону іноді варто бути стриманішим в своїх висловлюваннях і попрактикуватися в гуморі, який буває не зовсім доречний в деяких ситуаціях.

Раніше "Hyser" писав про те, що у глави республіки Крим Сергія Аксьонова під час наради виліз чоловік з шафи.

Також наш портал повідомляв, що у Данії познущалися над пам'ятником Тарасу Шевченку.

Нагадуємо, що у Рівному осоромилися з "алкогольною" рекламою університету.