Автолюбителям запропонували оцінити кросовер ЛАЗ в стилі Volkswagen.

Раніше компанія ЛАЗ славилася своїми автобусами, але зараз переживає вельми непрості часи. Однак все може змінити повний перегляд сфери діяльності компанії. Під цим мається на увазі відмова від випуску автобусів і запуск виробництва легкових автомобілів, повідомляє "ТСН".

у мережі показали прототип українського позашляховика ЛАЗ, фото: ТСН

В майбутньому це повинно посприяти появі першого повноцінного паркетника. Незалежний дизайнер вже зобразив цілу серію рендерів, які показують зовнішність нового кросовера ЛАЗ-695 2021-2022. Він буде відрізнятися від інших моделей Volkswagen своєю компактністю і дизайном.

Але, не виключено, що новинку від ЛАЗ створять на основі німецької платформі MQB. В такому випадку у неї під капотом можливо буде встановлений 1,4-літровий турбований двигун, який використовується на багатьох бюджетних моделях марки Volkswagen. Потужність цього двигуна досягає 125 або 150 к. с.


Крім зазначеного турбомотора кросовер ЛАЗ-695 2021-2022 може отримати надувний агрегат об'ємом 1 літр, максимальна віддача якого досягає 116 к.с. Такий самий двигун стоїть на T-Roc і Taos - це дві відносно бюджетні новинки Volkswagen.

Відмінність у нового кросовера ЛАЗ від інших моделей Volkswagen буде полягати в передньому бампері, оснащеним 2 широкими повітрозабірниками, злегка поглибленими всередину. Високий кліренс теж варто відзначити, що вже говорить про те, що це буде один з досить непоганих позашляховиків.


Раніше "Hyser" писав про те, що дизайнер створив сучасний Запорожець для серферів.

Також наш портал повідомляв, що у Мінську показали найдорожчий ВАЗ за ціною нової Lada.

Нагадуємо, що у мережі показали, як виглядав не серійний Запорожець-968М.