Співачка Наташа Корольова поділилася новим фото з сином Архипом.

Останнім часом хлопець все частіше фігурує на знімках артистки в Instagram. Так, вони разом знімаються в проєктах або виходять у світ. Цього разу 48-річна Корольова показала, як вони з сином проводять час у поході, для якого співачка взяла найнеобхідніше - намет, репеленти, їжу, - а також зручно, але стильно одяглася.

Наташа Корольова перетворилася на підлітка, фото: Instagram.com/koroleva__star

Зокрема, вона віддала перевагу картатій жилетці, рожевим штаням і панамці. Примітно, що у такому образі вона більше схоже на однолітку свого сина, ніж на його матір.

Судячи з усього, співачка вирішила влаштувати такий собі сімейний день, про що і свідчить це фото. Правда дивно, що на ньому відсутній чоловік Корольової, стриптизер Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан.


Користувачі теж задалися цим питанням і не тільки цим. Також багатьох зацікавило, чому син Наталі, Архип проводить більше часу з нею, а не зі своїми друзями. Варто відзначити, що хлопцеві 19 років і його дійсно рідко бачать в компанії однолітків.

Крім того, був розкритикований і зовнішній вигляд співачки на цьому фото. Юзерам здалося, що артистка аж надто відфотошопила своє обличчя на представленому знімку.


Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова показала, як веселиться без чоловіка.

Також наш портал повідомляв, що Королева "під градусом" показала, як Кіркоров доводить її до блаженства.

Нагадуємо, що мама королевою в роздертих штанях здивувала поведінкою на людях.