У мережі показали 30-річний Запорожець на старих номерах

На дворі 2021 рік і від вибору автомобілів буквально розбігаються очі. Однак нестаріюча радянська класика досі жива і знаходить своїх шанувальників. Так, У мережі показали дідів Запорожець на старих номерах, який знайшов українець. Відповідне фото опублікували на сторінці maxiuhimhuk в instagram.

Здавалося б, що автомобілі "Запорожець" вже віджили своє і повинні піти в історію, проте їх раз у раз можна побачити на дорогах. Багато автолюбителів вкладають час і гроші в старенькі автомобілі ЗАЗ, щоб знову повернути їх на дорогу або ж кардинально модернізують їх, перетворюючи в зовсім новий транспортний засіб.

На цей раз українець показав ЗАЗ-968М на старих номерах, який був випущений в 1991 році. Автомобілю вже 30 років, проте він досі на ходу. Судячи зі знімка Запорожець зберігся в досить непоганому вигляді. На перший погляд кузов в повному порядку, іржі зовсім не видно. Ймовірно, його дбайливо зберігали і вчасно проводили то.

Салон даного ЗАЗ-968М буквально занурює з головою в радянські часи. Крісла автомобіля обшиті килимом, що створює незвичайну атмосферу. За три десятиліття Запорожець" пробіг " 93 894 кілометри, про що свідчать свідчення на одометрі.

Варто відзначити, що зовні автомобіль, роблю знижку на його вік виглядає дуже навіть презентабельно, проте як у нього справи з технічної частини не повідомляється. Можна припустити, що, як і у всіх автомобілів з таким віком, невеликі проблеми все ж трапляються.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі показали, як виглядав не серійний Запорожець-968М.

Також наш портал інформував, що українські умільці створили міні-трактор, використовуючи деталі "Запорожця"і "Москвича".

Нагадаємо, що в Україні виявили 45-річний "Запорожець", який пройшов крізь десятиліття і зберігся в ідеальному стані до наших днів.