ПриватБанк повідомив клієнтів про важливі зміни

ПриватБанк поінформував клієнтів про введення нових правил щодо оплати послуг і товарів через Приват24. Тепер при проведенні платежу з клієнта буде стягуватися комісія в розмірі 0,5% від усієї суми. Раніше комісія, як правило, становила 1 гривню. Про це заявив прессекретар фінустанови Олег Серга в коментарі порталу obozrevatel.

Так, клієнтам, які здійснюють оплату послуг і товарів через Приват24 доведеться платити більше. Якщо раніше потрібно було заплатити 1 гривню, то зараз заощадити не вийти і доведеться віддати 0,5% від усієї суми. Однак нововведення на даний момент діє не для всіх клієнтів, а тільки для жителів окремих областей.

У Приватбанку зазначили, що зараз підвищена комісія діє для жителів Донецької, Київської, Луганської, Харківської, Хмельницької та Чернівецької областей. Але вже до кінця 2021 року нові правила будуть введені по всій Україні.

Олег Серга заявив, що попередній тариф був "акційним". ПриватБанк активно стежить за ситуацією на ринку і встановлює конкурентоздатний тариф, який в той же час доступний для клієнтів банку.

Варто відзначити, що нові правила відчують на собі лише ті клієнти, які проводять платежі через додаток або сайт Приват24 при онлайн-шопінгу. Комісія при перекладах між фізичними особами залишається колишньою.

До слова, 1 червня ПриватБанк припинив нараховувати відсотки на залишок за картками "універсальна". У фінустанові запропонували клієнтам альтернативу - депозитні програми.

Раніше портал Hyser повідомляв, що українців попередили про нові правила переказу грошей з картки на картку.

Також наш портал інформував, що ПриватБанк почав блокувати гроші на картках "універсальна".

Нагадаємо, що ПриватБанк підвищив комісію за грошові перекази через Приват24 на рахунки комерційних одержувачів за їхні послуги.