Зупинилося серце відразу двох зірок відомого серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів"

Шанувальники серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів" в жалобі. За одну добу пішли з життя два актори, які зіграли в серіалі. Спочатку зупинилося серце Інни Волгіної, а слідом за нею Олександра Лєскова. Про це інформує Стархіт.

Олександр Лєсков. Фото: kino-teatr.ru
Олександр Лєсков. Фото: kino-teatr.ru

Актор Олександр Лєсков помер на 74-му році життя. Причина смерті не уточнюється. Він запам'ятався глядачам по безлічі ролей в різних серіалах і фільмах, таких як "Переділ. Кров з молоком"," Гончі — 2", "Королівство Кривих", "Честь мундира", "Катерина. Повернення любові", "мушкетери Катерини"," Чорний ворон", "Вулиці розбитих ліхтарів" та інші.

Варто відзначити, що полюбився Олександр Лєсков глядачам не тільки як актор з телеекранів, але і як актор театру.

Відомій російській актрисі Інні Волгіної, яка відійшла в інший світ в ніч на 24 червня, було всього 53 роки. Про смерть зірки повідомили її колеги з театру "Російська антреприза" ім. Андрія Миронова. Відзначається, що 20 травня актриса відіграла свій останній спектакль. Після нього здоров'я Волгіної раптово похитнулося. Актриса довго лікувалася, проте це не дало результатів.

Інна Волгіна. Фото: скріншот mironov-theatre.ru
Інна Волгіна. Фото: скріншот mironov-theatre.ru

Варто відзначити, що зірка серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів" Інна Волгіна є представницею Петербурзької акторської династії. Чоловік також присвятив життя акторській кар'єрі. Актриса пропрацювала в театрі 31 рік, але паралельно також знімалася в кіно, а також серіалах.

Раніше портал Hyser повідомляв, що на 67 - му році життя зупинилося серце відомого українського вченого і дипломата Богдана Соколовського.

Також наш портал інформував, що зупинилося серце відомого українського хореографа, члена журі "Танців з зірками" Григорія Чапкіса.

Нагадаємо, що пішов з життя актор театру і кіно Нед Бітті, який запам'ятався багатьом глядачам за фільмами про Супермена.