Прикордонники відмовили у перетині кордону поляку на дідовому ГАЗ-21 "Волга"

Поляк на легендарному ретроавтомобілі ГАЗ-21 прибув до пункту пропуску "Шегині" для перетину кордону України. Однак прикордонники не пропустили чоловіка. Про це повідомили в ДПСУ.

Співробітники прикордонної служби провели заходи контролю в результаті якого було виявлено відсутність ідентифікаційного номера кузова автомобіля ГАЗ - 21"Волга". 35-річний громадянин Польщі хотів обзавестися новим екземпляром у своїй колекції ретроавтомобілів, проте забув подбати про перевірку та оформлення документів, необхідних для перетину кордону на машині.

Волга. Фото: Державна прикордонна служба України
Волга. Фото: Державна прикордонна служба України

Зрештою колекціонеру на легендарному ГАЗ-21 1961 року випуску відмовили у перетині українсько-польського кордону.

Даний інцидент співробітники прикордонної служби не залишили без уваги. До правоохоронних органів було направлено повідомлення за фактом виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.290 КК України "знищення, підробка або заміна номерів вузлів і агрегатів транспортного засобу".

Варто відзначити, що свого часу автомобілі "Волга" користувалися популярністю не тільки на вітчизняному ринку, але і закордоном. Так, у Німеччині виставили на продаж унікальну 58-річну "Волгу" з оленем на капоті. Незважаючи на свій похилий вік автомобіль практично без пробігу. До слова, виручити за легендарний автомобіль хочуть майже 40 тисяч євро.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Одеський пенсіонер показав, як обганяє люксові іномарки на непоказному "Москвичі".

Також наш портал інформував, що в Україні виявили 45-річний "Запорожець", який пройшов крізь десятиліття і зберігся в ідеальному стані до наших днів.

Нагадаємо, що в Україні виставили на продаж 31-річний ВАЗ-2108 в ідеальному стані і мінімальним пробігом.