Нардеп Ілля Ківа в черговий раз відзначився

У четвер, 24 червня народний обранець Ілля Ківа заявив, що Генпрокуратура вручила йому підозру за поширення символіки тоталітарного режиму. У той же час в самому відомстві слова депутата не підтвердили, зазначивши, що ні повістки, ні підозри йому ніхто не вручав. Про це повідомила прессекретар офісу генпрокурора Наталія Питель у коментарі "РБК-Україна".

У Генпрокуратурі заявили, що повістки про виклик на допит в якості свідків у кримінальному провадженні за фактом поширення комуністичної символіки вручалися, але іншим особам. Народному депутату Іллі Ківі нічого не вручали.

Варто відзначити, що напередодні в мережі з'явилося відео на якому Ілля Кива розповідав, про те, що йому вручили повістку. За словами нардепа його хочуть притягнути до відповідальності через шапку-вушанку з радянською зіркою, яку він пів року тому продемонстрував на публіці.

На відео депутат також демонструє ту ж шапку-вушанку і заявляє, що під час тренування його відшукали в спортзалі співробітники ДБР і Генпрокуратури і вручили повістки йому і його тренеру з боксу.

Варто відзначити, що Ілля Кива фігурує в заголовках ЗМІ досить часто. Так, наприклад, нещодавно політик зчепився з нардепом від "Слуги народу" Миколою Тищенком прямо в стінах Верховної Ради. Момент бійки зуміли сфотографувати, причому з вельми цікавого ракурсу. На перший погляд не зовсім зрозуміло, що роблять політики на знімку: б'ються або обіймаються. Фото блискавично поширилося мережею і стало своєрідним мемом.

Раніше портал Hyser повідомляв, що народного депутата Іллю Ківу знову засікли у Верховній Раді за дечим непристойним.

Також наш портал інформував, що колишній нардеп розсмішив українців, заявившись до суду в дивному стані.

Нагадаємо, що народний депутат Микола Тищенко осоромився в стінах Верховної Ради.