Володимир Зеленський зізнався за що найбільше любить свою дружину Олену

Глава держави Володимир Зеленський зізнався, чому його дружина Олена - це жінка на все життя. За його словами вона завжди дуже відверта й у неї є відчуття на людей. Саме тому він все життя з нею. Таку заяву президент зробив у програмі "VIP з Наталією Мосейчук".

Володимир Зеленський заявив, що завжди, скільки пам'ятає Олену вона була дуже відвертою у всіх питаннях. Це якість йому дуже подобається і тому він все життя з нею. Крім того, у першої леді є відчуття на людей, тому вдома її називають "сірим кардиналом". Президент зазначив, що впевнений в тому, що дружина любить його і зізнався, що для нього вона найкраща з усіх жінок.

Варто відзначити, що раніше перша леді Олена Зеленська заявила, що за час перебування на посаді президента України її чоловік Володимир Зеленський практично не змінився як людина. За її словами він росте як професіонал, швидко вчиться і вникає в кожну деталь того над чим працює. Також Олена Зеленська зазначила, що Володимир став більш виважений у рішеннях. Також перша леді зізналася, що не дає чоловікові ніяких порад щодо його роботи.

До слова, Володимир і Олена Зеленські вчилися в одній школі причому в паралельних класах. Однак познайомилися тільки після закінчення школи. Після восьми років в статусі пари, у 2003 році закохані одружилися. Зараз Володимир і Олена Зеленські виховують двох дітей: 16-річну Олександру і 8-річний Кирило.

Раніше портал Hyser повідомляв, що перша леді Олена Зеленська готується до хейту через нову реформу в школах.

Також наш портал інформував, що глава держави Володимир Зеленський анонсував важливе нововведення, яке торкнеться всіх українців старше 55 років.

Нагадаємо, що перша леді Олена Зеленська в чорних балетках і оверсайз-костюмі підкорила почуттям стилю.