Примусова вакцинація в РФ викликала безліч суперечок, в тому числі, на просторах соціальних мереж. Музиканти, співаки та театральні актори поспішили висловитися з цього приводу і їх думки виявилися діаметрально протилежними.

Так, знаменитий російський артист Єгор Бероєв під час церемонії нагородження переможців телевізійного конкурсу «ТЕФІ-літопис перемоги» вийшов на сцену і порівняв вакцинацію з Голокостом. На піджак свого костюма він нашив жовту зірку "знак ганьби", який зобов'язані були носити євреї на підконтрольних нацистській Німеччині територіях.

Цілком передбачувано, його вчинок не залишив байдужим скандальну журналістку і екс-кандидата в президенти Росії-Ксенію Собчак. Вона прокоментувала закриття музичного фестивалю "Жара" через антикоподібні заходи і те, що вперше за багаторічну кар'єру на ТБ, їй доведеться працювати для порожнього залу.

"Я без жовтої зірки, але в піджаку. Якби я була Єгором Бероєвим я б крикнула. "Фашисти", але слава богу, я-не він... " - саркастично помітила блондинка. Також вона натякнула на те, що в ролі ведучої церемонії піднесе сюрприз: "у моїх підводках до артистів буде зашифроване повідомлення від світового уряду всім антипрививочникам і рептилоїдам планети✊ ✊ ".

Ксенія Собчак. Фото: Instagram

Її висловлювання на адресу Єгора Бероєва обурили Instagram-користувачів і на теледиву обрушився шквал критики. Крім іншого, її дорікнули в безграмотністьі:

Раніше "Hyser" писав про те, що Філіпу Кіркорову заборонили в'їзд в Україну.

Також наш портал розповів про те, що Михайло Боярський здивував сміливою заявою про перевагу українців над росіянами.

Нагадуємо, що Ксенія Собчак налякала шанувальників безглуздим зовнішнім виглядом і нарвалася на хейтерську критику.