Скандальний український депутат Олег Ляшко оголився в прямому ефірі.

Депутат минулого скликання Верховної Ради Олег Ляшко вирішив епатувати українців і роздягнувся в прямому ефірі. Зазначимо, що подібного роду витівки від екс-нардепа не в новинку. Але зараз ніхто такого не очікував від нього. Тому Олег Ляшко вирішив роздягнутися в прямому ефірі одного з українських телеканалів. Виявляється, що таким чином Ляшко вирішив висловити протест проти підвищення тарифів.

Вчинком політик відзначився на політичному шоу Юрія Луценка, яке транслювалося на СТБ. Фрагментом ролика радикал поділитися і на своїй Facebook-сторінці.

"Відповідь українців на нові податки-зніми і віддай останню сорочку дармоїдцям. Нехай подавляться!"- коротко підписав Ляшко.

У контексті програми йшли активні обговорення підвищення податків. Всі розуміють, що на ділі це призведе до підвищення цін на продукти, комунальні послуги. Тому Олег Ляшко вирішив висловити свій такий протест. Але вийшло це все не дуже, але хоча епатажно.

Політик, якого запросили гостем до студії, приніс із собою пакет-в ефірі він почав діставати звідти свою білизну, футболки тощо.

"Їм мало, не можуть ніяк наїстися нашими податками, хочуть піднімати. Давайте кожен, хто нас дивиться, зніме з себе по сорочці, футболці, трусах, шкарпетках... Відправте їм, нехай вони подавляться", - заявив під час Цього Ляшко.

При цьому Ляшко зазначив, що готовий зняти футболку в прямому ефірі програми, але вона у нього не остання.

Зазначимо, що не всі підтримали таку ініціативу від Ляшка в коментарях. Хтось назвав вчинок вельми дурним і дуже смішним, який, по суті, ніякої користі не несе.

Раніше Hyser писав про те, що Російська пропагандистка знову розповіла маячню про Донбас.

Також писали, що у стінах Верховної Ради сталася бійка між Тищенком і Ківою.

Нагадаємо, що у Кирилівці смішна банда Дідів Морозів насмішила відпочиваючих.