Близько тижня тому російський шоу-бізнесовий бомонд гуляв на вечірці з нагоди 45-річчя пародиста і телеведучого Максима Галкіна. У числі запрошених були родичі, колеги шоумена і, само собою, любляча дружина Алла Пугачова.

Вона з'явилася на заході в довгій світлій сукні з флористичним принтом і широким поясом на талії. Примадонна практично весь вечір розважалася разом з гостями – співала, танцювала і вислуховувала компліменти на свою адресу.

Але з легкої руки подруги зоряного сімейства-телеведучої Алли крутий в мережі з'явилося відео звернення Примадонни до іменинника, в якому вона розповіла про їх доленосну зустріч і вічне кохання.

"Я нічого нового тобі не скажу. Я скажу те, що кажу тобі кожен день. Я тебе дуже-дуже люблю. І кожен день я дякую небеса, а ти знаєш, яка у мене зв'язок з ними, за те, що ти прийшов в моє життя. І сцена мені дала тебе... я знала, що ти до мене прийдеш і зробиш моє життя дивовижним» - звернулася вона до коханого.

Поки Алла Борисівна зворушливо зізнавалася Максиму Галкіну в ніжних почуттях, сам винуватець торжества уважно слухав кожне її слово.

У коментарях до посту фоловери обсипали виконавицю компліментами: "Краще ніж сказала Алла Борисівна навіть і не скажеш!💐", "Ось деякі кажуть: фіктивний бракфикьивныйбрак!!! Ну любов і турбота тут наяву!!!".

Не секрет, що майже 30-річна різниця у віці часто надихає хейтерів знаменитої пари на обговорення і колючі коментарі. Але і Пугачова, і Галкін у своїх інтерв'ю не раз говорили про те, що роки для них не мають ніякого значення і вони навчилися насолоджуватися життям, не заглядаючи в майбутнє.

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова потрапила в об'єктив камер під час пристрасного поцілунку з Максимом Галкіним.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін показав, як діти привітали його з днем народження.

Нагадуємо, що Максим Галкін похвалився оригінальним виступом юного сина репера.