Експерти прийшли до несподіваного висновку, що суп може шкодити організму.

Американські вчені прийшли до висновку, що суп завдає більшої шкоди організму, ніж інші продукти харчування. Тому їм не варто зловживати. Хоча часто говорять зворотне. Що для нормального функціонування шлунка якраз потрібно їсти перші страви.

Як стверджують експерти, крім шкоди для шлунка у людей, часто вживають в їжу супчики, може виникнути ожиріння. Результати свого дослідження автори опублікували в журналі Eat This, Not That.

Вчені склали цілий список звичних всім нам продуктів, які негативно впливають на мікрофлору органів шлунково-кишкового тракту, через що виникають проблеми з травленням, здуття живота, відчуття тяжкості і збільшення у вазі.

На думку авторів дослідження, здавалося б корисний курячий супчик, насправді шкідливий. Головним чином, тому, що містить багато солі.

А всім відомо, що надмірний вміст солі в продукті призводить до затримки виведення рідини з організму. Як результат людина отримує ожиріння. Насправді ожиріння не так нешкідливо, як може здатися на перший погляд. Тому що воно призводить до виникнення в організмі багатьох небезпечних захворювань. Наприклад, часто на тлі ожиріння у людини розвиваються серцево-судинні захворювання. А вони вже можуть стати і причиною летального результату для людини.

Крім того, в список ворогів травлення потрапили солодкі сніданки з пластівців і фруктові йогурти. Все тому, що містять багато цукру, ароматизаторів і барвників.

Тому-то лікарі і радять віддавати перевагу натуральному (грецькому) йогурту, кефіру і ряжанці.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, які продукти харчування можуть захистити від серцевого нападу.

Також писали, що медики назвали перші симптоми небезпечного захворювання.

Нагадаємо, що українців попередили про посилення карантину.