У мережі показали незвичайне житло кота. Схоже, домашній улюбленець обзавівся власним житлом і з'їхав від господині.

Власники котів часто облаштовують своїм улюбленцям затишне містечко в своїй квартирі. Багато хто купує вже готовий будиночок для кота або лежанку. Інші вважають за краще зробити "гніздечко" для домашнього улюбленця власними руками. Одне з таких креативних рішень показали в мережі.

У співтоваристві "Котоманія" в Instagram було опубліковано фото, на якому кіт зображений у власній квартирі. На жаль, автор цього творіння невідомий.

"У котика власна кімнатка. ЯК ВАМ ТАКЕ?)) » - свідчить підпис під фото.

У кадрі чотирилапий улюбленець чорно-білого забарвлення сидить у власній кімнаті, де є ліжко, приліжковий килимок, картина на стіні і навіть справжній телевізор, який зробили з планшета. Крім того, ліжко застелене м'якою ковдрою і на ній є подушка. Схоже, котик непогано влаштувався і цілком задоволений умовами свого проживання.

Користувачам мережі це фото також припало до душі. Вони похвалили умільця, який створив такі комфортні апартаменти для свого кота. Деякі коментатори відзначили, що цьому коту дуже пощастило, і він живе краще, ніж деякі люди. Однак деякі побачили істотний недолік в котячому будинку-відсутність холодильника.

Фото вже зібрало понад 27 тисяч лайків і продовжує розчулювати користувачів мережі.

Як повідомлялося раніше, у мережі показали тварин-мільйонерів, які успадкували статки своїх господарів. Як живуть багатенькі коти і собаки?

Hyser також писав, що у мережі показали спеціальний девайс для котів. Користувачі Мережі вже охрестили його»мяубуком".