Відома російська актриса Ольга Волкова придбала собі місце на кладовищі.

За останній час багато знаменитостей, серед яких актор Дмитро Пєвцов, зробили це. Пєвцов, до речі, вибрав місце на Троєкуровському кладовищі поруч з могилою сина Данила. Волкова, відома за роллю Антоніни Семенівни в серіалі "Татусеві дочки" вирішила взяти з нього приклад і теж купила місце, але в Московській області, пишуть "Факти".


Зробила це 82-річна актриса після смерті третього чоловіка - художника Володимира Ховральова, якого не стало в 2015 році. За її словами, їй не хотіли віддавати прах чоловіка без місця на кладовищі, тому їй довелося його купити. Вона дізналася розцінки і з'ясувалося, що для того, щоб поховати чоловіка в Москві, потрібно було віддати 3 мільйони рублів.

За МКАД це обійшлося б у півтора мільйона рублів. У зв'язку з цим, вона прийняла рішення поховати чоловіка не в місті, а в області. Ольга Волкова зазначила, що заховавши чоловіка, взяла і собі місце на кладовищі.

Ольга Волкова розповіла, що знайшла своє майбутнє після похорону чоловіка, фото: факти

Однак помирати Ольга Володимирівна поки не поспішає і запевняє, що відчуває себе чудово.

До слова, варто відзначити, що актриса відома не тільки за серіалом "Татусеві дочки". Також вона знімалася в таких видатних картинах, як" Забута мелодія для флейти"," Небеса обітовані"," Вбити дракона"," Жорстокий романс","Будні і свята Серафими Глюкіної". На цей момент Волкова працює онлайн в якості педагога.

Раніше "Hyser" писав про те, що стан співачки МакЅим різко погіршилося, шанувальники за неї дуже переживають.

Також наш портал повідомляв, що сестра покійної Жанни Фріске знайшла собі хлопця, який виглядає один в один як Дмитро Шепелєв.

Нагадуємо, що у мережі показали, як змінився найкращий друг Саші Бєлова з "Бригади".