Знаменитий російський шоумен Гарік Харламов поділився з передплатниками свого мікроблогу радісною новиною.

Комік повідомив, що кількість фоловерів зросла до 9 мільйонів, чому він виявився несказанно радий. До цього він загадав шанувальників логічну загадку, в якій зашифрував цифру 9.

А потім пояснив усім, хто стежить за його зоряним життям за допомогою соцмереж, який посил був у його поста:

У коментарях до публікації фанати оцінили інтелектуально-гумористичні старання артиста і не упустили можливості обговорити його зовнішній вигляд. У тому числі, деяким фоловерам Гарік Харламов зовні нагадав репера Басту:

З того моменту, як шоумен поповнив список зіркових холостяків російського шоу-бізнесу пройшло більше року. За цей час йому приписували романи з учасницею проекту "Одного разу в Росії" яною Кошкіною, а також з актрисою серіалів "Гусар" і "Кріпосна" Катериною Ковальчук.

Але сам Гарік Харламов не коментує ситуацію на своєму любовному фронті і не відповідає на питання цікавих шанувальників.

Що стосується особистого життя його екс-дружини-актриси Христини Асмус, то вона теж не поспішає представляти публіці свого нового обранця. Артистка з гумором говорить про те, що її викривають у відносинах з колегами по цеху - Олексієм Чадовим, Іваном Янковським, Олексієм Учителем і т.д. але вона запевняє: "Ні з ким з вище перерахованих мене не пов'язувало нічого, крім дружби і роботи🤟".

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус була помічена в компанії іноземного актора і спровокувала нову хвилю чуток про своє особисте життя.

Також наш портал розповів про те, що Філіп Кіркоров зворушив соцмережі рідкісним знімком з дітьми.

Нагадуємо, що Гаріку Харламову приписують роман із зіркою серіалу "Кріпосна".