Шоумен Максим Галкін похвалився у своєму мікроблозі ефектним знімком коханої дружини. Фото, на якому Алла Пугачова показала не тільки щасливу посмішку, а й стрункі ноги, справило фурор в мережі.

У кадрі Примадонна позувала в довгій сукні з флористичним принтом і широким поясом, який гармонійно підкреслив її талії. Максим Галкін зобразив кохану під час урочистої вечірки з нагоди свого 45-річчя.

Як відомо, пародист відзначив день народження з розмахом в колі родичів і близьких друзів. У числі запрошених були Артур Ревва, Ігор Ніколаєв, Гарік Харламов, Настя Івлєєва, Лайма Вайкуле, Нонна Гришаєва, Микола Басков, Валентин Юдашкін та інші.

Алла Борисівна не тільки співала і танцювала, а й довела до сліз практично всіх, хто був присутній на святі своїм привітанням на адресу чоловіка. Вона зізналася, що Максим Галкін був призначений їй небесами, і вона кожен день дякує долі за те, що вона подарувала їм зустріч. Через деякий час Максим Галкін подякував усім, хто вшанував його своєю присутністю і привітав з важливою датою.

"Ох як було весело! У цих чудових фото лише частина атмосфери цього незабутнього вечора. Не можу не поділитися 😊 " - написав артист у своєму акаунті.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ігор Ніколаєв показав, як Алла Пугачова разлекалась на дні народження чоловіка.

Також наш портал розповів про те, що нові фото Алли Пугачової ошелешили її шанувальників.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють кадри пристрасного поцілунку Алли Пугачової і Максима Галкіна.