У Скадовську вирішили розважити курортників вельми незвичайним способом

В Україні в розпалі пляжний сезон і потік відпочиваючих на курорти постійно збільшується. Здавалося б, що українські курорти нічим здивувати не можуть, однак це не так. На Херсонщині вирішили порадувати відпочиваючих і перефарбували коня в зебру. Про це інформує dtp.ua в instagram.

У Скадовську "заповзятливі" місцеві жителі вирішили підзаробити поки в розпалі сезон відпусток і вибрали для цього вельми незвичайний спосіб. Щоб зацікавити відпочиваючих, вони перефарбували звичайний кінь в зебру, причому зробили це настільки якісно, що з першого погляду неможливо відрізнити.

Звичайно тварину розфарбували не просто для спільних фотографій з курортниками, а й змушували її катати людей у спеку. На представлених кадрах можна побачити що так званий "атракціон" мав популярність і люди активно каталися на коні.

Користувачі мережі дуже негативно відреагували на таку "бізнес-ідею", зазначивши, що це справжнє знущання над твариною.

"Це знущання над тваринами, їх самих розмалювати і нехай ходять по пляжу", "Огидно ! Коли заборонять це знущання над тваринами!", "Тварини не раби, вони не повинні жити і використовуватися. Тварини не іграшки!!! Це порушення закону!", "Бідні тварини", "Боляче дивитися😢"," господаря коня треба намазати клеєм, виваляти в пір'ї і змусити його так ходити поруч з твариною", - написали в коментарях під відео.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Бердянську комунальники знайшли "креативний" спосіб очищення берега від водоростей.

Також наш портал інформував, що новий сезон у Кирилівці відкрила компанія Дідів Морозів на кораблі.

Нагадаємо, що українцям підказали, де можна дешево відпочити на морі в Україні.