У залі Верховної Ради України стався гучний скандал за участю голови фракції " Слуга народу"

Голова фракції "Слуга народу" в українському парламент серйозно осоромився, не дізнавшись і образивши двох співавторів Конституції України. Про це повідомляє Telegram-канал "Через плече".

Так, 28 червня в парламенті відбулося урочисте засідання, присвячене святкуванню Дня Конституції. На засідання з акцією протесту з'явилися два співавтори Конституції України-Степан Хмара і Віктор Шишкіна, на яких були надіті футболки " зе! Вбивця Конституції". Їх прихід, однак, спантеличив главу фракції "Слуга народу" Давида Арахамію.

Побачивши двох чоловіків, він вирішив дізнатися у своїх сопартійців, хто, власне кажучи, з'явився на засіданні Верховної Ради в подібних справах. Його питання вдалося відобразити журналістам, які також перебували в залі парламенту і сфотографували телефон Арахамії, на якому видно листування. При цьому громадськість обурило, яке формулювання при цьому використовував глава фракції.

"Що це за два Діда-мопеда? Стоять у залі " - написав своїм колегам Арахамія. Ті, у свою чергу, почали пояснювати голові фракції, хто такі Хмара і Шишкін, хоча і упустили той факт, що вони обидва є співавторами Конституції України.

Нагадаємо, що незважаючи на те, що політичний дисидент Степан Хмара, і перший генеральний прокурор незалежної України Віктор Шишкін, які є ще й співавторами української Конституції, з'явилися в зал Верховної Ради в провокаційних футболках, президент України Володимир Зеленський на це ніяк не відреагував.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям заявили, що подорожчання комуналки почнеться зі столиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, коли і наскільки уряд підвищить мінімальну зарплату.

Також "Hyser" писав, що український уряд хоче роздати всім громадянам нові паспорти.