Поп-король російської естради Філіп Кіркоров зворушливо привітав свого сина Мартіна з днем народження. Артист опублікував пост, в якому звернувся до спадкоємця з теплими словами.

29 червня Мартіну виповнилося 9 років, і Зірковий батько не упустив можливості назвати сина своєю гордістю і надією. Також Філіп Кіркоров зазначив «Перед тобою відкритий цілий світ, мільйон можливостей, тисячі дверей-вибери правильну!».

Також виконавець зізнався, що завжди буде підтримувати сина у всіх починаннях: "Знай, я завжди поруч, і буду вічно любити тебе всім серцем!❤️".

У коментарях до посту фоловери приєдналися до привітань на адресу продовжувача роду Кіркорових: "Який великий і красивий Мартін!!❤️❤️❤️", "Філіп, найпрекрасніший душі людина, чудовий батько, з днем народження Твого Сина! Дай Бог йому і тобі всіх благ. ❤️", "Розумний, красивий і неймовірно світла дитина!!! Будь щасливий Мартін".

Як відомо, Мартін з'явився на світ завдяки сурогатній матері в 2012 році. У Філіпа Кіркорова також є дочка Алла-Вікторія. За розповідями інсайдерів, артист душі не чує в своїх дітях, і з задоволенням проводить з ними весь вільний час.

До слова, та обставина, що співак виховує двох дітей, не заважає хейтерам говорити про "нетрадиційність" його орієнтації. Більш того, вже кілька місяців поспіль Філіпу Кіркорову приписують роман з екс-бойфрендом Ольги Бузової - блогером Давою.

Артисти часто з'являються разом на світських заходах і своєю поведінкою на публіці дають злостивцям приводи для пліток. У мікроблозі Філіпа Кіркорова із завидною регулярністю з'являються його спільні фото і відео з молодим другом:

Раніше "Hyser" писав про те, що Філіп Кіркоров заінтригував шанувальників дивним пророцтвом.

Також наш портал розповів про те, що Ксенія Собчак нарвалася на критику в мережі за дивний наряд на премії "Муз-ТВ".

Нагадуємо, що мережу розсмішив Філіп Кіркоров в дивному одязі і з пуделем.