Популярна російська актриса Христина Асмус опублікувала на сторінці свого мікроблогу цікаву розповідь про початок своєї кар'єри в кіно.

Зірка поділилася спогадами про те, хто вперше опинилася на знімальному майданчику і як познайомилася з відомим режисером.

"Я знімалася в масовці!!! 💁 ♀ ️Для мене в 16 років було важливим досвідом потрапити на знімальний майданчик і зрозуміти як все влаштовано. І моїм провідником в цей складний, залежний, але прекрасний світ був режисер Володимир Котт!!!» - із захопленням повідомила Христина Асмус.

Приводом для нападу ностальгії стала зустріч артистки з тим самим "провідником" у світ великого кіно. Вона пояснила, що знімалася у нього в проекті в далекому 2004 році і відразу потрапила в його поле зору. Більш того, вже після першої репетиції режисер вирішив посадити її поруч з актором. Він виділив її з натовпу і сьогодні вона розуміє, наскільки важливою для неї була ця зміна місць.

За словами Христини Асмус, в її житті було чимало складних моментів, але справлятися з випробуваннями їй вдавалося завдяки підтримці друзів і близьких. "Для мене так важлива була ця підтримка. Вова, ти насправді навіть не уявляєш як ти вплинув на мене... ❤️" - зазначила екс-дружина Гаріка Харламова.

У коментарях до посту фоловери оцінили фотостарання Христини Асмус і не забули обговорити її особисте життя: "Ти красуня! Завжди з посмішкою! Заряджаєте на позитив!!!🔥 ", "Лідерів видно відразу👏", "Яке ж місце у вашому становленні як актриси зайняв режисер. Він відкрив таку талановиту актрису👏", "Ви навіть схожі ніби брат і сестра".

Раніше "Hyser" писав про те, що Гарік Харламов розповів про важливу подію у своєму житті і налякав фанатів схожістю з популярним репером.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус показала чоловіка, який повністю змінив її життя.

Нагадуємо, що Христина Асмус змінилася до невпізнання і ошелешила шанувальників багатошаровим підборіддям.